Paul Beusekamp

Ondernemend, onderzoekend, resultaatgericht en analytisch zijn de kernwoorden die bij mij passen. Het resultaat hiervan is dat ik een grote diversiteit aan taken heb mogen uitvoeren door mijn gehele loopbaan heen. Dit maakt mij veelzijdig, flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen voor (nieuwe) uitdagingen en/of vraagstukken.

Ervaren team- en projectmanager op snijvlak van business (processen en strategie) en IT, voor de realisatie, implementatie en support van complexe systemen conform de organisatiestandaarden en processen.

Ik ben gewend voor organisaties te werken waar de continue beschikbaarheid van services een belangrijke voorwaarde is voor de dagelijkse dienstverlening. Samen met het team zorgdragen voor een toegankelijk, veilig en betrouwbaar IT infrastructuur en diensten.

Als IT manager bij Cikam verantwoordelijk voor het opzetten, professionaliseren en operationeel managen van de IT-afdeling en het relatiebeheer met onze klanten en leveranciers. Gedurende mijn loopbaan bij CGI (CMG / Logica) heb ik als consultant, teamleider en projectmanager uitdagende projecten bij verschillende klanten mogen uitvoeren, waaronder: DHL, KLM, BAM en KPMG Meijburg & Co.